Nieuw Princenhof Leusden

Beleggerswoningen

Heilijgers Business Line

De Heilijgers Business Line is interessant voor corporaties, grondeigenaren maar vooral voor beleggers. Zo ontwikkelt en bouwt Heilijgers al een woning van 5.10 x 9.00 aangesloten op het warmtenet voor 122.275 euro exclusief BTW. Genoemde prijs is prijspeil januari 2023. Uitgangspunt is daarbij een project van 48 woningen verdeeld over 6 bouwblokken. Het bouwplan is eenvoudig te begroten met onze WoningCalculator.

Waarom De Heilijgers Business Line?

Nederland kampt in toenemende mate met een gebrek aan betaalbare huurwoningen tussen de 800 en 1.000 euro. De gevolgen van de regelgeving bij woningcorporaties worden voelbaar. En ook is het voor veel mensen lastig om een hypotheek te krijgen voor een eigen woning. Met deze punten in gedachte ontwikkelde Heilijgers haar woningconcept verder door tot de Heilijgers Business Line.

Artist Impression
Nieuw Princenhof Leusden

Heilijgers Business Line

Met de Heilijgers Business Line beschikt je tegen lage kosten over een moderne woning. Duurzaam, onderhoudsarm en energiezuinig met bewezen installatietechniek. Bovendien erg comfortabel, zo is vloerverwarming standaard.

Er kan flexibel worden gebouwd en er zijn veel keuzemogelijkheden. Ook kleinere series zijn mogelijk. Daardoor zijn Business Line woningen ook zeer geschikt voor binnenstedelijke invullocaties.

Na start bouw kan al binnen 92 dagen de eerste woning worden opgeleverd en daarna elke dag een nieuwe woning. En dat met het hoge kwaliteitsniveau dat je van ons gewend bent.

Heb je één of meerdere locaties beschikbaar? Dan gaan we graag met je in gesprek.
Voor beleggers en corporaties heeft Heilijgers al een aantal locaties beschikbaar waar we jouw project kunnen realiseren.

1 Heilijgers WoningConcep - beleggerswoning Princenhof Leusden

Beleggerswoningen

Heb je belangstelling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier.