Vogelvlucht Zuydereiland Arnhem

Verfrissende aanpak

Heilijgers uit Amersfoort is een ondernemend en vernieuwend vastgoedbedrijf

Heilijgers uit Amersfoort ontwikkelt, realiseert, transformeert, verduurzaamt en onderhoudt woningen, appartementen, zorghuisvesting, bedrijfshuisvesting, kantoren en retailhuisvesting. Wij onderscheiden ons door het leveren van maximale toegevoegde waarde en een hoge klanttevredenheid.

Heilijgers inspireert met innovatieve ontwikkelings-, realisatie- en vastgoedbeheeroplossingen. Op basis van leervermogen, kennis en cost leadership. Met slimme en anticiperende huisvestingsoplossingen voor wonen én werken. Onze labels projectontwikkeling, bouw, renovatie & onderhoud en vastgoedbeheer werken hierbij optimaal samen. Nieuwe inzichten implementeren we direct.

Wie zoekt naar verrassende huisvesting haalt met Heilijgers een partner in huis, die ‘out of the box’ durft te denken. De klant en functionele behoeftes staan centraal. Gaat het om een school, bedrijfs- of appartementsgebouw dan redeneren wij stap voor stap terug naar de tekentafel. Zo geven wij u letterlijk de ruimte die u nodig heeft.

254 kopers van onze woningen geven Heilijgers gemiddeld een 9.1. Hier zijn wij erg trots op en streven iedere dag weer naar de 10!

Wonen in Benschop-Oost
Logo Klokgroep achtergrond grijs 2

Familiebedrijf

Na ruim een eeuw heeft de familie Heilijgers in de jaren ’90 afstand genomen van de onderneming. Heilijgers is sinds 2021 samen met zusterondernemingen Van de Klok, Novaform en Adriaan van Erk onderdeel van KlokGroep, een financieel daadkrachtig familiebedrijf met 100 jaar ervaring.

KlokGroep is met de vier dochterondernemingen actief in bijna alle regio's in Nederland en kan zo goed kijken naar waar de mogelijkheden liggen. Samen gaan we de uitdagingen aan en geven we invulling aan grote huisvestingsvraagstukken. KlokGroep is hierbij de verbindende schakel tussen de vier dochterondernemingen.


In een wereld waarin onze ruimte, grondstoffen en energie schaarser worden, bewandelen wij nieuwe wegen. Met creatieve woonconcepten, betaalbare, duurzame en vooral verrassende huisvesting hebben wij alle antwoorden in huis: samenwerkend en betrokken, creatief en inspirerend, gedreven en ambitieus, vakmanschap en visie.

Duurzaam groen met infografics

Onze kenmerken

In onze visie is een gebouw dat de juiste uitstraling heeft, functioneel is en optimaal kan worden beheerd, duurzamer in alle opzichten. Wij zetten hier al onze kennis en ervaring voor in.

Wij kijken niet alleen naar de ontwikkeling van uw huisvesting, maar denken mee bij de vermindering van uw huisvestingslasten. Dit zowel initieel als over de gehele levensduur (Life Cycle Costing).

Onze integrale aanpak, originaliteit en vroegtijdige inpassing van trends, resulteert in slimmere, mooiere en betere huisvesting. Complete en innovatieve ontwikkelings-, realisatie- en onderhoudsoplossingen. Duurzaam en uiterst betaalbaar.

Of het nu gaat om binnenstedelijke projecten met multidisciplinaire functies, integrale gebiedsontwikkeling of de ontwikkeling van grootschalige kantoorlocaties: samenwerking is ons fundament. Waar mogelijk implementeren we co-creatie.

Top 2 beste bouwer van Nederland

BouwNu maakte op 8 februari 2024 de winnaars bekend van de verkiezing tot Beste Bouwer 2023.

Gemiddelde score van 9.5

In de categorie '10-50 reviews’ scoren we een prachtige tweede plaats met een gemiddelde beoordeling van 9,5 voor klanttevredenheid!

Ruim 250 reviews

Met ruim 250 reviews zijn we trots tweede geworden in de categorie meer dan 50 reviews.

certificaat

Top 2 beste bouwer 2023

Klanttevredenheid en kwaliteit staan bij Heilijgers voorop. Vóór, tijdens en na het bouwproces doen we er alles aan om het naar wens te maken. We gaan voor minimaal een 9! Wij gaan voor de glimlach op het gezicht. Wij werken al meer dan 10 jaar met het Keurmerk Klantgericht Bouwen en komen steevast voor in de top 5 van beste Nederlandse bouwers.

Heilijgers in Top 2 beste bouwers van Nederland
BouwNU maakte 8 februari 2024 de winnaars bekend van de verkiezing tot Beste Bouwer 2022. In de categorie 10-50 reviews scoorden we de tweede plaats! Over 2023 scoorden we een gemiddelde beoordeling van 9,5 op klanttevredenheid.

Net als vorig jaar een tweede plaats, alweer een prestatie om trots op te zijn. Dank aan alle opdrachtgevers! Felicitaties voor al onze teams, medewerkers en bouwpartners!