Staringlaan Wolkerserf Soest

Zuydereiland Arnhem

Nieuwbouw

Heilijgers: uw bouwbedrijf met full service aanpak

Op zoek naar verrassende huisvesting? Dan haal je met bouwbedrijf en projectontwikkelaar Heilijgers een duurzame succespartner in huis. Eén die jouw behoeftes centraal stelt en ‘out of the box’ durft te denken om slimme en anticiperende huisvestingsoplossingen voor wonen én werken te realiseren. Dankzij een full service aanpak bent je altijd letterlijk verzekerd van de ruimte die je wenst.

Of het nu gaat om woningen of zakelijke huisvesting: kiezen voor Heilijgers betekent kiezen voor professionele engineering met een duurzame en vooral slimme oplossing als resultaat. Door de expertise vanuit diverse labels als projectontwikkeling, bouw, renovatie & onderhoud en vastgoedbeheer te combineren, is Heilijgers altijd in staat om een glimlach op het gezicht te toveren. Van de tekentafel tot de oplevering, van beheer tot duurzaam onderhoud.

Betaalbaar bouwen en wonen

Duurzaam, gasloos, energieleverend, circulair, klimaatadaptatie, de inclusieve wijk, 60% sociale en middeldure huur; aan ambities geen gebrek. Veranderende consumenteneisen, thuiswerkruimte, grotere groenere buitenruimtes, scheiden wonen en zorg, schaarse bouwlocaties, rode en groene contouren, PAS en PFAS en hoge stedenbouwkundige eisen verhogen de druk op betaalbaar wonen.

De Groene Hoogte Soesterberg

Ontwerp op maat

Het Heilijgers WoningConcept kent geen standaardwoning, maar is een concept dat als vertrekpunt dient. De vorm van de woningen is flexibel. Elk project wordt ontworpen door een architect, die de woningen afstemt op de wensen van de opdrachtgever en de gestelde randvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld het stedenbouwkundig plan. Dat maakt het Heilijgers WoningConcept ook geschikt voor inbreidingslocaties.

Appartementen Vrijheidshof Zeist