PrincenParc Leusden - 38 woningen

Projectontwikkeling

Met Heilijgers haal je een creatieve en betrokken partner op het gebied van projectontwikkeling in huis. Door slimme oplossingen voor zakelijke en particuliere huisvesting is Heilijgers jouw duurzame en innovatieve succespartner die de klant altijd centraal stelt. We beantwoorden niet alleen de vraag van vandaag, maar ook die van morgen. Met een full service aanpak die bestaat uit projectontwikkeling, bouw, renovatie & onderhoud en vastgoedbeheer, bieden wij de ruimte die je nodig hteb.

Wonen in Benschop-Oost

Verrassende huisvesting

Wie verrassende huisvesting wil realiseren, moet duurzame en innovatieve totaaloplossingen bedenken en dat is de kracht van Heilijgers. Heilijgers is succesvol met een integrale aanpak waarbij aspecten als gewenste woon-, winkel- of werkomgeving, hoogwaardige kwaliteit, design, functionaliteit, maakbaarheid en duurzaamheid zorgvuldig worden gewogen. Op de hoogte zijn van de actuele marktontwikkelingen en vooruit kijken naar zo toekomst, zo onderscheidt Heilijgers zich. Heilijgers biedt zekerheid. Voor nu en voor straks.

Projectontwikkeling
met Heilijgers

Heilijgers projectontwikkelaar van iedereen

Streven naar een hoge klanttevredenheid en hart voor elke situatie en product. Heilijgers denkt vooruit en levert graag een bijdrage aan de kwaliteit en van de leefomgeving in diverse regio’s. Met onze concept kunnen we stel en efficiënt ontwikkelen en realiseren. Met de Heilijgers Business Line bijvoorbeeld worden snel, flexibel en rendabel hoogwaardige woningen gerealiseerd, die zeer geschikt zijn binnenstedelijke locaties.

Heilijgers benut de kracht van de locatie

Elke locatie heeft zijn eigen kracht, maar het is een kwaliteit om deze kracht te benutten. Projectontwikkelaar Heilijgers beheerst deze kwaliteit als geen ander. Complexe projecten op complexe locaties. Of het nu gaat om binnenstedelijke locaties of de herindeling of herontwikkeling van een gebied, Heilijgers heeft er een oplossing voor. Door alle partijen actief bij het ontwikkelproces te betrekken, levert Heilijgers bouwkundige en architectonisch hoogstaande kwaliteit. Multidisciplinaire projecten met een multidisciplinair team: duurzaam en betaalbaar, maar vooral van bijzondere van aard.

Heeft u panden of gronden die een nieuwe toekomst verdienen?

Ontdek dan onze 10 stappen voor succesvolle projectontwikkeling en download hieronder het whitepaper

Groendaken

Op de hoogte blijven over onze projectontwikkeling of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. We proberen je vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Vink dan het nieuwsbrief boxje aan en ontvang altijd de laatste ontwikkelingen.

Naam
Organisatie
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht