Heilijgers Projectontwikkelaar Nul op de Meter NOM

Het Heilijgers Woningconcept

Ontwerp op maat

Het Heilijgers WoningConcept kent geen standaardwoning, maar is een concept dat als vertrekpunt dient. De vorm van de woningen is flexibel. Elk project wordt ontworpen door een architect, die de woningen afstemt op de wensen van de opdrachtgever en de gestelde randvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld het stedenbouwkundig plan. Dat maakt het Heilijgers WoningConcept ook geschikt voor inbreidingslocaties.

Door standaardisatie van een aantal onderdelen kan de woning goedkoop en snel worden voorbereid en gerealiseerd. Daarbij heeft de indeling een gunstig effect op de energiezuinigheid van de woning. De gewenste woningen ontwikkelen we samen uit met onze partners tot een specifiek ontwerp in het Bouw Informatie Model (BIM). Het Woningconcept staat voor een woning met maximale flexibiliteit en variatie!

Succes wordt gegarandeerd

De ontwikkeling en de verkoop wordt verzorgd door eigen professionals. Onze succesvolle Verkoopstrategie 3.0 omvat omgevingscommunicatie, gebiedspromotie, pre-sales en de daadwerkelijke verkoop van de woningen. Potentiële kopers worden door onze eigen makelaar snel getraceerd en adequaat bediend.

Kievitsnest-Soest-nieuwbouw-woningen-Heilijgers-Bouw-Projectontwikkeling-5
Heilijgers Projectontwikkelaar Nul op de Meter NOM

De voordelen van het Woningconcept:

  • lage aanschafkosten en exploitatielasten
  • haalbaar in kleine series
  • voor zowel nieuw als binnenstedelijke locaties
  • korte ontwikkel- en bouwtijd
  • veel keuzemogelijkheden, verschijningsvormen, architectuur, interieur en uitrustingsniveaus
  • mogelijkheden voor afwisselend straatbeeld
  • integrale duurzame oplossingen en lage energielasten

Meer weten over het Woningconcept?

Wij informeren je in een persoonlijke gesprek graag verder over de inhoud van de referentiewoning, alle varianten en modules.