Bouwpartner-event maakt verbindingen toekomstbestendig

13 oktober 2022

In de Prodentfabriek Amersfoort ontvingen we deze week 80 bouwpartners om belangrijke onderwerpen in de samenwerking te bespreken: kwaliteitsborging en duurzaamheidsambities. Door elkaar te ontmoeten en in gesprek te gaan werd invulling gegeven aan het hoofddoel: verbinding.

Innoveren van processen en materialen
Bedrijven bereiden zich voor op de invoering van de Wet Kwaliteitsborging. Daarvoor hebben we op een paar projecten proefgedraaid met het proces en de digitale hulpmiddelen. Bij het aantoonbaar maken van de geleverde kwaliteit spelen onderaannemers en leveranciers een belangrijke rol. Ook zij leggen het werk vast in beeld en voegen gelijk de specificaties toe.

In duurzaamheid stellen we hogere ambities. Dat is echt nodig om de wereld voortvarend gezonder te maken. Heilijgers heeft ook het convenant duurzaam bouwen provincie Utrecht medeondertekend. Om deze ambities te bereiken zijn bouwpartners nodig met gecertificeerde duurzamere materialen en processen. Hiervoor investeren alle partijen in innovatie en samenwerking.

Maatwerk en efficiëntie
Elk bouwproject is anders en toch willen we efficiënt werken en een goede kwaliteit. Betaalbaar, binnen budget, planning en nul opleverpunten. De oplossing kunnen we vooral vinden in hechte samenwerkingen met onderaannemers en toeleveranciers. Dat zijn bij Heilijgers de bouwpartners. Weten wat je aan elkaar hebt en elkaar helpen in het bouwproces van enginering, uitvoering en nazorg. Dat maakt samenwerken ook nog eens leuker.

Heilijgers, verbonden met bouwpartners

Onze dank gaat uit naar de Groene Jongens en Breman die een deel van de presentaties voor hun rekening namen. Dank ook aan alle deelnemers. Mocht je meer willen weten over de samenwerking met bouwpartners neem dan met ons contact op.

Piet Dekker, bedrijfsleider
Gerard van de Bruinhorst en Peter van Ittersum, inkopers
Pieter-Jan Roest, KAM-coördinator

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal