Herman Broekhuizen nieuwe directie voorzitter Heilijgers

13 mei 2022

Per 1 juni 2022 is Herman Broekhuizen benoemd als nieuwe directievoorzitter van Heilijgers in Amersfoort. Hij volgt Rob Jansen en Arjan van Asselt op die het bedrijf vorig jaar hebben verkocht aan KlokHolding.

Herman Broekhuizen werkt al sinds 1990 bij Heilijgers in diverse functies waarvan de laatste 10 jaar als commercieel directeur. In die functie vervult hij regelmatig de rol van planvoorbereider, projectdirecteur, ontwikkelaar, presentator/moderator in netwerken en als bestuurder in belangenorganisaties. Hij is een echte “Heilijgers-man” waarmee de onderneming op dezelfde wijze in de markt blijft opereren als voorheen.

Het directieteam bestaat verder uit Michel Spierenburg financieel directeur, Guillaume Chevalier directeur projectontwikkeling, de bedrijfsleiders Piet Dekker, Casper Helms en Pim Schipper en hr-manager Kim Meeuwissen.

Heilijgers is een ondernemend en vernieuwend vastgoedbedrijf dat actief is in projectontwikkeling, woningbouw, utiliteitsbouw, transformatie, renovatie en onderhoud. Het bedrijf is onderdeel van KlokHolding waar ook Novaform en KlokGroep van deel uit maken. Heilijgers biedt onder meer woningconcepten voor duurzame en betaalbare grondgebonden woningen en appartementen.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal