Hoe Heilijgers omgaat met het Coronavirus

6 april 2020

In deze bijzondere periode werken ook de mensen op de bouwplaatsen zo goed mogelijk door, rekening houdend met maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. En daar willen wij bij stilstaan.

We delen graag onze bewondering en ons respect voor de mensen die er dagelijks voor zorgen dat onze projecten daadwerkelijk worden gerealiseerd. Wij wensen hen de noodzakelijke energie om de komende periode door te gaan, net als al die mensen in de zorg, politie, supermarkten en andere vitale beroepen, die er voor zorgen dat Nederland blijft functioneren. Wij steken jullie allemaal graag een hart onder de riem!

Het coronavirus houdt Nederland in zijn greep. Heilijgers heeft daarom maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. We volgen daarbij de officiële richtlijnen van het kabinet, de GGD en het RIVM en we proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren naar al onze medewerkers, klanten en relaties. Over deze richtlijnen hebben we voor de uitwerking goed contact met brancheorganisatie Bouwend Nederland. Daarmee volgen we aanpassingen die doorgevoerd zijn en mogelijk nog doorgevoerd worden.

De veiligheid en de gezondheid van eenieder staat voorop. Laten we goed voor elkaar zorgen!

Mocht u contact met ons willen hebben, neem dan contact op met uw bekende aanspreekpunt. Mocht u geen contactpersoon bij Heilijgers hebben dan kunt u contact leggen via e-mail info@heilijgers.nl of via het algemene telefoonnummer 033 4545700.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal