Weth. Buijtelaar opent appartementengebouw Kennedy Amersfoort

8 september 2014

Vrijdag 5 september is gebouw Kennedy, het tweede luxe appartementencomplex op Regent’s Park in het Bergkwartier in Amersfoort, officieel geopend. Wethouder Hans Buijtelaar heeft samen met directeur Alfred Bolks van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en directeur Rob Jansen van Heilijgers in het bijzijn van de toekomstige bewoners en omwonenden de officiële handeling verricht.

In het Bergkwartier in Amersfoort verrijst op een prachtige locatie het luxe nieuwbouwproject Regent’s Park, met in totaal drie aan elkaar gelieerde woongebouwen. Het eerste gebouw ‘Churchill’ is reeds opgeleverd. Alle appartementen in dit gebouw zijn verkocht. Het tweede gebouw ‘Kennedy’ met negentien appartementen is opgeleverd en inmiddels hebben diverse kopers al intrek genomen in hun nieuwe woning. Verschillen zijn er in de opbouw en het woningaanbod, dat zeer gedifferentieerd is. De appartementen variëren in woonoppervlakte van 72 m² tot 147 m².

Er zijn op dit moment nog vier appartementen beschikbaar in gebouw Kennedy. Het aanbod bestaat uit een 3-kamerappartement met een prijs van € 279.000 v.o.n. en drie 4-kamerappartementen vanaf € 399.900 v.o.n. De appartementen zijn inclusief een luxe Siematic keuken, sanitair en één of twee parkeerplaatsen in de ondergrondse afgesloten garage. Op de begane grond van gebouw Churchill zijn diverse gemeenschappelijke voorzieningen gerealiseerd. Zowel bewoners van Churchill als van Kennedy kunnen gebruik maken van een sauna, fitness, bibliotheek, diningroom en hotelsuite.
Belangstellenden kunnen de modelwoning in gebouw Kennedy aan de Kappeyne van de Coppellolaan 139 bezichtigen. Deze is iedere zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur geopend.

In september wordt gestart met de voorverkoop van de woningen in het derde en tevens laatste gebouw met de naam Roosevelt. Het aanbod omvat 25 luxe appartementen met woonoppervlaktes variërend van 106 tot en met 185 m2. Prijzen zijn vanaf € 255.000 tot € 785.000 v.o.n. Het afwerkingsniveau van de woningen is net als bij de appartementen in Churchill en Kennedy van een hoog niveau. Het is op dit moment al mogelijk een reserveringsovereenkomst aan te gaan. Volgens planning gaat de verkoop van de woningen in november van start.

Voor meer informatie over het plan en de woningen zie www.regentspark.nl.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal