Heilijgers 211014-1801-2

Vastgoedbeheer

Heilijgers heeft een breed dienstenpakket voor vastgoedeigenaren, beleggers, instellingen en VvE’s als het gaat om strategisch, tactisch en operationeel vastgoedbeheer.

Kruytgebouw Universiteit Utrecht

Wat valt er onder het vastgoedbeheer van Heilijgers?

Strategisch vastgoedbeheer

Strategisch vastgoedbeheer gaat over het beoordelen en ‘positioneren’ van gebouwen. Welke gebouwen blijven er in portfolio en welke niet? Is herontwikkeling, een grondige verbouwing, renovatie of verduurzaming een financieel en strategisch goede keuze? Samen met opdrachtgevers analyseren wij vastgoedportefeuilles om dat te bepalen. Daarna beoordelen we per gebouw de waarde en mogelijkheden, de verkoopbaarheid en de (her)ontwikkelingspotentie. Zaken als conditie, duurzaamheid en de energiezuinigheid wegen we nadrukkelijk mee. Zo komen we tot een advies waarmee we de juiste keuzes kunnen maken. Voordeel is dat we bij renovatie, verduurzaming en herontwikkeling alle kennis en mensen in huis hebben om de werkzaamheden ook uit te voeren.

Technisch vastgoedbeheer

Bij technisch vastgoedbeheer staat het preventief onderhoud aan gebouwgebonden installaties, reparaties aan de opstal of onderhoud centraal. Wij zorgen dat dit planmatig wordt opgepakt. In een meerjarenoverzicht presenteren we terugkerend en incidenteel onderhoud. Het laat zien wat er nodig is om gebouwen of woningen in goede conditie te houden en duurzaam te blijven exploiteren. We maken levensloopberekeningen en verstrekken bouwtechnische adviezen of maken een plan voor verduurzaming. Eventuele storingen handelen we direct af met een 24-uurs servicedesk. Dat je niet steeds zelf gebeld wordt voor een storing, maakt beheren een stuk comfortabeler.

Heilijgers ontwikkelt en realiseert diverse concepten voor bewoners, beleggers, corporaties en bedrijven. Ook overhden, onderwijs- en zorginstellingen kunnen profiteren van het uitgebreide conceptenportfolio. Benieuwd welk Heilijgers-concept het beste bij je wensen passen, of wat Heilijgers als projectontwikkelaar, bouwbedrijf en/of vastgoedbeheerder kan betekenen?

project_plaatjes875___MG_9351_resize_resize
Casper Helms 02

Vragen over vastgoedbeheer?

Casper Helms vertelt je er graag meer over. Neem contact op!