SLOOP LAAGBOUW EN MEER … JANUARI 2024

17 januari 2024

17 januari 2024 - Officieel mag het misschien niet meer, toch willen wij 2024 starten met de beste wensen voor de buurt. We gaan het nieuwe jaar meteen actief van start.

De asbestsanering van de laagbouw is klaar. Het wachten is nu op dat de sneeuw verdwijnt en dan kan het gebied officieel vrij van asbest worden verklaard. Zodra we groen licht hebben, start de sloop.

Teun, wat gaan de mensen horen en zien van de sloop aan de buitenkant?

“Heel eerlijk, de sloop van de laagbouw stelt niet veel voor. De buurt zal hier weinig van merken. Het enige wat er eigenlijk nog staat zijn vier gemetselde muren. Met een mobiele graafmachine halen we deze zo naar beneden. Binnen een paar dagen is alles weg en opgeruimd.”

Welke werkzaamheden staan er verder de komende weken op de planning?

“Vanaf week 22-26 januari gaan we diverse bomen en struiken verwijderen. Om mensen een duidelijk beeld te geven, welk groen blijft en wat weggaat, hebben we een handig overzicht gemaakt. Ik hoop hiermee dat het voor de buurt duidelijk en overzichtelijk is wat we precies met het groen gaan doen. En mocht je toch nog vragen hebben, schroom dan niet om te bellen met Delian.”

Terug naar de projectpagina van Sint Carolus

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal