De Groene Hoogte Soesterberg

Betaalbaar bouwen en wonen

Heilijgers bouw- en woonconcept

Heilijgers maakt betaalbaar bouwen en wonen mogelijk. Doormiddel van duurzaam, gasloos, energieleverend, circulair, klimaatadpatie, de inclusieve wijk, 60% sociale en middeldure huur is er bij Heilijgers geen gebrek aan ambitie. Hieronder staan verschillende projecten waarbij betaalbaar wonen in acht wordt genomen. Daarnaast houdt Heilijgers zowel rekening met kopers als huurders.

Heilijgers-woning

Wist u dat een Heilijgers-woning op uw locatie al gebouwd kan worden vanaf € 102.500,- exclusief btw, prijspeil januari 2023 en aangesloten op een warmtenet.
Een 3-kamerappartement van 70 m2 GO / 97 m2 BVO, met een inpandige berging in de woning en een individuele warmtepompinstallatie is er vanaf €139.000,- exclusief btw, prijspeil medio 2021.

Projecten

Heilijgers kan naar wens de totale ontwikkeling van uw locatie verzorgen. Dat betekent dat wij naast de realisatie onder meer ook het ontwerp, de bouwaanvraag (leges) en de nutsaansluitingen voor u uitvoeren. Desgewenst maken wij vooraf uw locatie bouwrijp en leggen wij ook de infrastructuur aan zodat de ontwikkeling helemaal woonrijp wordt opgeleverd.

Dat dit geen loze beloften zijn bewijzen de door ons opgeleverde referenties. Stuk voor stuk projecten die voortborduren op ons WoningConcept en AppartementenConcept. De financiële gegevens van de projecten zijn een indicatie van de prijsopbouw en zijn afhankelijk van locatie specifieke factoren, stedenbouwkundige eisen, de mate van bouwrijpe grond, voorzieningen ten behoeve van woonrijp maken en eventuele kosten RO-procedure.

Betaalbare middenhuur

Appartementen Voorthuizen
Holzenbosch-Voorthuizen-19-huurappartementen-Heilijgers-2

Sociale huurwoningen

Cornelis Vlotlaan Zeist
Appartementen Vrijheidshof Zeist

Sociale koopwoningen

Kievitsnest Zeist
Kievitsnest Zeist

Sociale koopwoningen

De Groene Hoogte Soesterberg
De Groene Hoogte Soesterberg

Rug aan rugwoningen

Benschop
Wonen in Benschop-Oost

Sociale koopappartementen

Transformatie
13-transformatie-de-toorop-Amsterdam
Herman Broekhuizen

Herman Broekhuizen ondertekent convenant: Toekomst bestendig bouwen

Duurzaam, gasloos, energieleverend, circulair, klimaatadaptatie, de inclusieve wijk, 60% sociale en middeldure huur; aan ambities geen gebrek. Veranderende consumenteneisen, thuiswerkruimte, grotere groenere buitenruimtes, scheiden wonen en zorg, schaarse bouwlocaties, rode en groene contouren, PAS en PFAS en hoge stedenbouwkundige eisen verhogen de druk op betaalbaar wonen. Aangevuld met stroperige RO-procedures en alle bezwaarmogelijkheden, zie hier samengevat de situatie van de woningbouw in Nederland.

Al met al lijkt betaalbaar en passend wonen onmogelijk te zijn geworden. Niets is minder waar. Heilijgers ontwikkelt en realiseert betaalbare comfortabele onderhoudsvriendelijke woningen, risicodragend maar ook voor beleggers en grondeigenaren. Een optimale mix van woonvormen en gestelde ambities leidt tot verrassende, diverse en aangename woonomgevingen. Daarbij maken we gebruik van het geoptimaliseerde en flexibele Heilijgers WoningConcept voor grondgebonden woningen en van het uitgekiend ontworpen AppartementenConcept.