Appartementen Vrijheidshof Zeist

Appartementenconcept

Maatwerkoplossing met vaste bouwstenen

Het Appartementen Concept is een maatwerkoplossing met vaste bouwstenen voor appartementen op iedere locatie, zowel binnenstedelijk als in uitleggebieden. Hét antwoord van Heilijgers op de vraag naar betaalbare appartementen voor één- én meerpersoonshuishoudens in verschillende doelgroepen: koop, huur en zorg.

De kracht zit er met name in dat wij zowel het ontwikkel- als het realisatietraject kunnen verzorgen. Daarbij maken we gebruik van het bouwconcept waar een aantal vaste co-makers, corporaties en vastgoedbeleggers hun specifieke expertise hebben ingebracht.

Uiteraard worden al onze concepten voortdurend doorontwikkeld op het gebied van duurzaamheid, energievoorziening en circulariteit.

Holzenbosch-Voorthuizen-19-huurappartementen-Heilijgers-2

Wonen op een steeds hoger niveau

Door te werken met co-makers kunnen we snel met vastgestelde ‘bouwstenen’ een appartementencomplex samenstellen, inclusief bouwkostenindicatie en globale planning. De input van corporaties en vastgoedbeleggers is gebruikt om een concept te ontwikkelen dat volledig aansluit bij de behoeften van de markt. Hieronder staan een aantal kenmerken van het Appartementenconcept

Het Appartementen Concept voorziet in corridor en galerij uitvoering. De keuze voor één van de uitvoeringen hangt af van locatie, doelgroep en gewenste uitstraling. Wij adviseren je hier graag bij en houden rekening met het bestemmingsplan, de stedenbouwkundige uitgangspunten, parkeernormen en natuurlijk de fysieke situatie van de locatie.

Afhankelijk van de doelgroep en de bijbehorende budgetten kun je modulair kiezen uit verschillende woonoppervlakken, beukbreedtes en een verschillend aantal kamers per appartement. De flexibiliteit is gewaarborgd omdat wij in beperkte mate gebruik maken van geprefabriceerde onderdelen, alleen daar waar dat waardevol is.

De complexen zijn uiteraard compleet inclusief fietsenstalling, bergingen in de woningen, verkeersruimte, veiligheidsvoorzieningen, etc. en voldoen aan alle nationale wetgeving.

De bouwkosten voor een 3-kamerappartement van 74 m2 GO / 100 m2 BVO, met een inpandige berging in de woning en aangesloten op een duurzaam warmtenet bedragen vanaf €130.700,- exclusief btw, prijspeil januari 2023.


Daarnaast heeft Heilijgers een bouwconcept voor grondgebonden woningen: het Heilijgers WoningConcept, waarmee we al vele jaren succesvol nieuwbouwprojecten ontwikkelen en realiseren.

Uiteraard worden al onze concepten voortdurend doorontwikkeld op het gebied van duurzaamheid, energievoorziening en circulariteit.

Door de combinatie van grondgebonden woningen en appartementen is een gevarieerde mix mogelijk bij de invulling van een stedenbouwkundig plan met conceptwoningen en -appartementen van Heilijgers. Hierdoor ontstaat een integraal afgestemd plan en een zeer efficiënt ontwikkel- en realisatietraject met zo min mogelijk (faal)kosten.