Heilijgers_Rijsoord-7044-HDR-2

Woningcalculator

Ontwerp op Maat

Het Heilijgers WoningConcept kent geen standaardwoning, maar is een concept voor grondgebonden woningen dat als vertrekpunt dient. De vorm van de woningen is flexibel, geef aan hoe je de woningen op locatie wil plaatsen, hoe je de woningen wil uitrusten en of je budget wil opnemen voor randvoorwaarden zoals bijvoorbeeld meer architectuur of stedenbouwkundige voorzieningen.

Start de Woningcalculator
Rijsoord

Heilijgers WoningCalculator

Met de Heilijgers WoningCalculator is het mogelijk dat je ‘door de oogharen heen’ een beeld krijgt van de bouwkosten van uw ontwikkeling. We hebben het eenvoudig gemaakt. De calculator gaat uit van een project van 48 standaardwoningen met een beukmaat van 5,40 x 9,00 meter, verdeeld over 6 bouwblokken. Vanaf daar kun je in aantal en maatvoering variëren. Aan de hand van hetgeen je in de verschillende velden invult worden de bouwkosten aangepast. Voor de uitrusting van de woningen hebben wij een aantal modules samengesteld die je eenvoudig kunt kiezen.

Via het platform van de Woningcalculator kun je een account met inlognaam en inlogcode aanmaken. In je eigen account kunt je daarna meerdere begrotingen maken, wijzigen, opslaan en exporteren.

Op de bouwkosten van een project zijn veel factoren van invloed. Wij nodigen je uit om contact met ons op te nemen zodat wij een specifiek op maat gemaakte budgettering van uw ontwikkeling kunnen aanbieden. En wie weet kunnen we je bij de verdere ontwikkeling van dienst zijn.